Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

το περιμένατε!

    Αγαπημένες μου φίλες/οι, ένα εκ των κειμένων που σας είχα υποσχεθεί!
    Το κείμενο ανήκει στην κατηγορία << αγαπημένα γραπτά>>, όπως είχα αναφέρει και παλιότερα!
    Εκεί θα δημοσιεύονται κατα  καιρούς, κείμενα ή ποιήματα, που έχουν κατοχυρωθεί ως προς τον δημιουργό τους, και έχουν ήδη δημοσιευθεί.
    Το συγκεκριμένο είχε δημοσιευθεί στο περιοδικό η ΖΩΗ του ΠΑΙΔΙΟΥ στο τεύχος του ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2008, αν θυμάμαι καλά, απλά δεν βρήκα αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο  τεύχος.
Διότι αυτο το όμορφο περιοδικό, μας ....γνωρίζει απο πολύ παλιά,  και συνεχίζει να έρχεται στις οικογένειές μας!
   Ζητώ συγγνώμη για τη μουτζούρα στο άκρο της εικόνας, σε όλες τις φωτ.υπάρχει αυτό, λόγω της παλαιότητας της φωτ.μηχανής μας, και δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

  Για τους νέους μου φίλους, σημειώνω οτι δεν είναι δικό μου γραπτό, όμως εξ αίματος, εχω  δικαίωμα .....ποσο μάλλον που  το συγκεκριμένο αφορά... εμένα.....
  σας ευχαριστώ!








                                                          Να είστε όλες/οι καλά!

15 σχόλια:

  1. Πέρασα να αφήσω μια τεράστια αγκαλιά και να σε ευχαριστήσω για όλα!
    Θα ξαναπεράσω με τα γυαλάκια μου να διαβάσω με ηρεμία την ιστορία!
    Πολλά φιλιά ! Να'σαι πάντα καλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς ήρθες airis! παντού και πάντα συμβαίνουν θαύματα στη ζωή μας! φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ Έλλη μου! Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι και αποτυπώνουν τα γεγονότα! φιλιά καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  3. Δεν μπορούσα να περιμενω μέχρι αυριο να το διαβασω......Ιστορία βγαλμενη ... απο την αλήθεια των γεγονότων..Αδέρφι μου.... ενα θαύμα της Αγίας...μια συγκυρία και ενα ταμα που δεν ειπώθηκε ποτε αλλα πραγματοποιήθηκε... έβγαλε εναν ανθρωπο.. γεματο καλοσύνη που αποπνέι οταν τον ακούει και το βλεπει κανείς μια γαλήνη και ενα ομορφο συναίσθημα οτι ειναι τυχερός που το γνώρισε...αυτό ακριβώς είσαι αδέρφι μου!!!!....καταπληκτική και περιεκτικότατη η γραφή..φιλώ σε....ειμαι και εγώ τυχερή που σε γνωρισα απο κοντα... ευχωμαι να ξανασυνατηθουμε γρήγορα... ..αυτά ειναι τα όμορφα του διαδυκτίου..!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα καλη εβδομάδα, συνονόματη! η ΑΓΙΑ ας προστατεύει όλο τον κόσμο! Μέσα εκεί ανήκουμε και εμεις.....Σ΄ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα!!!Πόσο πολύ μου άρεσε αυτό που μας εδωσες τη δυνατότητα να διαβάσουμε.Από ό,τι κατάλαβα εσυ είσαι η μικρή Βαρβάρα!!Θαύματα γίνονται καθημερινά!Άλλα τα βλέπουμε και άλλα τα αποδίδουμε στην τύχη...
    Σε ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι εγω σ΄ευχαριστώ! ναι, όπως το κατάλαβες είναι μόνο που και η μικρή εχει περάσει μακράν τον μισο αιώνα!χαχα!Αλλα η επισκεψη στα πάτρια εδάφη μας έδωσε τη δυνατότητα να ξανανοιώσουμε ...παιδιά! να είσαι καλα!!αν αυτού , που κι γω καπου .διέκρινα ...όνομα...., απλα οταν σε είχα προσκαλεσει, δεν το γνωριζα ακομα.καλο απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπαρμπουνάκι μου γλυκό γιατί με παιδεύεις τόσο μεγάλη γυναίκα;;;;
    Δεν μπορώ να το διαβάσωωωωωωωωωωωωωωωωω
    Για την ώρα τσίμπα φιλί γλυκό και τρυφερό σαν την καρδούλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να με συμβουλευεις σαν ..μεγάλη γυναίκα..χαχαχα, τι να κάνω για να διαβαζεται ευκολώτερα αφου δεν υπαρχει σαρωτής!
      ο΄κ, αν είναι μικρό το κείμενο αλλη φορά θα ..το ξαναγράψω μόνο για χαρη σου!!!φιλια πολλά

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ παρ'όλο που έβαλα τα γυαλάκια μου δεν το έχω ολοκληρώσει :(
      Ίσως το αποθηκεύσω και το μεγαλώσω κι άλλο!
      Φιλιά Βαρβάρα μου ♥

      Διαγραφή
    3. Eυχαριτστώ Aριστέα μου, που μου το λες!θα...λάβω ειδική μεριμνα!!! φιλια πολλά- πολλά, καθαρα φθινοπωρινά πλέον!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Βαρβάρα!!! Ξαναπέρασα σήμερα γιατί προχθές δεν μπορούσα να το διαβάσω. Κόλλησα σχεδόν στην οθόνη αλλά τα κατάφερα! Πολύ συγκινητική η ιστορία του παππού σου που γλύτωσε από πραγματικό θαύμα!!! Να έχεις κι εσύ την ευλογία και την βοήθεια της Αγίας! Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mαριάννα σ΄ευχαριστώ!Στεναχωριέμαι που σας δυσκολεύω ,αλλα σιγα σιγα θα ...διορθωθώ!Αρκει να μου το επισημαίνετε και φυσικα μπορω να σας τα στελνω και με mail! καλη ΚΥΡΙΑΚΗ! Φιλιά!(ίσως επειδη εγω τα γνωρίζω, να νομιζω οτι διαβαζονται εύκολα!θα προσπαθησω να μη ξανασυμβει, στην αναγκη, θα το ξαναγραφω). :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαρβάρα μου , πραγματικό Θαύμα!! Όντως θα είσαι κι εσύ ευλογημένη!! υπέροχα γραμμένο!! μπράβο στη συγγραφέα!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή