Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ανάρτηση αφιερωμένη σε ένα φίλο!


Το μήνυμα είναι: ένας χαλασμένος φάρος είναι πιο επικίνδυνος απο έναν ύφαλο! θάθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο φόντο της εικόνας, που δείχνει ενα ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας blogg, TA ΕΠΤΑΝΗΣΑ!μεσα απο τις αναρτήσεις του εχω περπατήσει βήμα βήμα απο Κέρκυρα έως τα Κύθηρα,πήρα γνώσεις και ομορφιές στη ψυχή μου που δεν περιγράφονται!Και ευχαριστώ απο καρδιάς τον άνθρωπο που αν και ξενητεμένος, η ψυχή του τριγυρίζει εδώ! Σ΄ευχαριστώ φίλε Ντένη! φυσικά αυτός ο φάρος αγ.Θεοδώρων, σε μινιατούρα θα ταξιδέψει πού αλλού; ¨οχι στο Αργοστόλι΄εκει υπάρχει ο αληθινός φάρος -κοσμημα , αλλα στην Πάτρα!

12 σχόλια:

  1. Καλοτάξιδος ο κουμπαράς- φάρος ,πολύ πρωτότυπος
    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα! Σ έυχαριστώ nicol!Tους κουμπαράδες φάρους τους ..εμπνεύστηκα απο το συγκεκριμμένο blog!
      Γιαυτό και η αφιέρωση!Σου συνιστώ να εντάξεις τα επτάνησα στα αγαπημένα σου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο και με νόημα το μήνυμα που τον συνοδεύει Μπαρμπουνάκι και έξυπνη η ευρεσιτεχνία σου να κάνεις με βανιλέτες το περιστύλιο.
    Καλοτάξιδος ο κουμπαράς.Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια γλυκεια καλημέρα και απο εμένα,και με τόσα ..βανιλέτα..πιστευω να αρωματιστεί περισσότερο η διάθεση μας! Σωστά?

      Διαγραφή
  3. Όμορφος και με υπέροχο μήνυμα ο κουμπαράς σου!!!! Γεμάτη τρυφερότητα και ευαισθησία η ανάρτησή σου!!!! Πολλά φιλιά γλυκιά μου Barby!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βικυ μου!!! σ΄ έυχαριστώ!Δεν μπορούσα να φανταστώ την τόση αμεσότητα του blog!φιλακια!!με άρωμα βανίλιας ..για σήμερα!

      Διαγραφή
  4. Αγαπητή μου Barby καλησπέρα.
    Πέρασα να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αφιέρωση. Είσαι η δεύτερη - μετά την Marilise - που προσφέρεις από το μπλογκ σου, μια καλή λέξη για τα Εφτάνησα που τέσσερα χρόνια τώρα σκορπίζουν τις ομορφιές και το άρωμα των Ιόνιων νησιών στο χώρο των μπλογς.
    Σ΄ευχαριστώ καλή μου και να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλό μήνα, αγαπητέ Ντένη!και μόνο οτι σκορπίζουν τις ομορφιές των Ιονίων στην υφήλιο,δεν πρέπει να έχεις παράπονα απο κανένα!Εχεις την αγάπη των αναγνωστών-στριών, ακόμα και αν δεν το λένε!Πάρε παράδειγμα απο εμένα, που ...σε ήξερα πολύ καιρό πριν, χωρίς καν ενα ανώνυμο σχόλιο...Και σαν εμένα πιστεύω είναι πάρα πολλλοί-ές!Συνέχισε λοιπόν με τον ίδιο ζήλο να μας διδάσκεις, ιστορία παράλληλα με ομορφιές!Να εχεις με την οικογενειά σου εναν όμορφο λουλουδιασμένο μήνα, γιατί είναι ο μήνας των λουλουδιών!!το ξέρω το ξέρω, ο ΜΑΙΟΣ έχει τα πιό πολλά λουλούδια, αλλά εγώ ..βιαζομαι...

      Διαγραφή
  5. Ωραία τα συνδύασες, Μπαρμπουνάκι μου ! Άργησα αλλά σε αναρτώ !!!! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ αργησα αδερφι... αλλα ελειπα το δυήμερο.. και δεν μπορεσα να ερθω για επίσκεψη..χι.χι.. το μπλογκ τα Επτανησα.. το επισκεφτηκα πριν λιγο καιρό και εμεινα εκπληκτη με τις τόσες όμορφες φωτόγραφίες που βαζει απο τα μερη της πατρίδα μας.. θα ξαναπαω σίγουρα.. εχει πολλα να μας δώσει .. νομιζω.. για εμας που ειναι δύσκολο να ταξιδέψουμε.. θα το κανω με την πρωτη ευκαιρία... ο δε φάρος σου που εμπνεσή σου ήταν ο φαρος στο μπλοκ του φίλου....είναι ομορφος και θα παρει μαζί του και το ομορφο μηνυμα του σε εκεινον καλό του ταξίδι ...και σε σ΄να αδέρφι καλο μηνα με πολλα φιλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα!!να είσαι καλά!κι εγώ οπως είδες, αργησα να σου απαντήσω!!!φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή