Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Καλό μήνα!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αγαπητοί μου αναγνώστες, φίλες και φίλοι! Ο Απρίλης έφτασε , ο ήλιος άρχισε να βγαίνει και η διάθεσή μας άρχισε επιτέλους να αλλάζει! Σας καλωσορίζω με μια σύνθεση κέρινων λουλουδιών, που η λεπτομέρεια βρίσκεται στους μίσχους των λουλουδιών, αφού αποτελούνται απο μέρη χορδών κιθάρας! Οπότε..λικνίζονται σε κάθε πνοή του ανέμου, ....να βάλουμε και κάτι ποιητικό Και για την Πάτρα ενας κουμπαράς δύο όψεων, αλλα με το ίδιο μήνυμα:Η ελευθερία και η υγεία μοιάζουν με το οξυγόνο!Αισθάνεσαι την αξία τους όταν λείπουν!

Και για την Πάτρα ενας κουμπαράς δύο όψεων, αλλα με το ίδιο μήνυμα:Η ελευθερία και η υγεία μοιάζουν με το οξυγόνο!Αισθάνεσαι την αξία τους όταν λείπουν! και όλα αυτά, μα με τί άλλο; με.....!

13 σχόλια:

  1. Καλό Μήνα ...Χιονάτη!!!
    Οι δημιουργίες σου είναι ξεχωριστές ούτως ή άλλως αλλά τον κουμπαρά- κερί με το σπουδαίο μήνυμα τον ξεχώρισα.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά μου, νοιώθω πολύ δυσάρεστα αλλα θα σε απογοητεύσω!Θα μπορούσε ισως να είναι,αλλα δεν είναι! Θελω να γνωρίζετε οτι οι όποιες κέρινες κατασκευές, είναι έργα παλαιότερων ετών που μόνο σε φωτογραφίες εχουν μείνει!Δυστυχώς φέτος θα περιοριστώ στα ..απολύτως αναγκαία,λόγω έλλειψης υλικών!Εχω όμως αρκετές φωτογραφίες...:), ο κουμπαράς με τα κίτρινα άνθη τεχνικής sospeso,είναι φτιαγμένος πάνω σε χάρτινο κουτί απο σακκούλες ηλεκτρικής σκούπας με επικάλυψη γυψόγαζας!καλό μήνα και την αγάπη μου για μια ακόμα φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα...πως να σε λέμε τώρα;Έχεις γίνει ο άνθρωπος με τα πολλά ονόματα...Χιονάτη είναι το τελευταίο;χαχαχα...Εγώ Barby σ'έμαθα, έτσι θα σε λέω. Πολύ μου άρεσε η ιδέα με τις χορδές! Την βρίσκω πολύ...ποιητική! Ο κουμπαράς-σας ξεγέλασα... είναι μια χαρά και χωρίς κεράκι...Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, καλο μήνα επισης Μαρία μου!Όπως και να μ' αποκαλείτε, δεν εχω προβλημα!η αγάπη βιώνεται οπως και αν εκδηλώνεται!Ναι, ειπαμε:ανακυκλώνουμε!δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τις χαλασμένες χορδές!την αγαπη μου και τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  4. Οι κέρινες δημιουργίες σου φανταστικές... μα και οι άλλες το ίδιο!!!! Υπέροχος λοιπόν ο κουμπαράς σου Χιονατομπάρμπυ μου!!!!! Πολλά πολλά φιλιά και καλό μήνα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό μήνα Βικούλα μου!!!με υγεία και θετική σκέψη!ΠΑΝΤΑ!ΦΙΛΙΑ!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα αγαπητή μου Barby.
    Ένα πανέμορφο καλωσόρισμα του Απρίλη.
    Καλό σου μήνα.
    Οι χειροτεχνίες σου καταπληκτικές αν και οι γνώσεις μου ανύπαρκτες.
    Νάσαιπάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημέρα αγαπητέ ΝΤΕΝΗ!
    ο καθένας μας ότι μπορεί, και ο Θεός ό, τι θέλει!καλο μήνα επισης.Ως συνηθως διαβασα την αναρτηση σου και δεν σχολίασα...θα επιστρέψω ομως...Na είσαι παντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!!!
    ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ;
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!
    ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ!!!!!
    ΤΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χα χα χα!οχι Ρενα μου! το κουτί που...περιείχε σακκούλες!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας υπέροχος κέρινος κόσμος Barby μου, και θάθελα να πω κι από εδώ ότι έχεις και έναν Υπέροχο εσωτερικό κόσμο που γίνεται κεράκι που καίει, και λιώνει την Αγάπη σου από τη Θερμότητά Της!
    Θα σ ευχαριστήσω κι από εδώ για τα μαθήματα της Αγάπης που μου έδωσες...(ξέρεις εσύ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφες που είναι οι δημιουργίες σου!!!
    Καλώς σε βρήκα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ έυχαριστώ! Εστω και με τοση καθυστερηση!μολις τωρα ειδα το σχόλιό σου!Γιαυτό κια άμεσα θα ανατποδώσω επίσκεψη!πολλά φιλιά!Καλό μήνα, αφού πλεον είναι ΙΟΥΝΙΟΣ!

      Διαγραφή